BMZ Brose/Go Swiss drive downtube

BMZ

01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website.

  • Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie.

02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail.

  • Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen.

03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport

  • Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

Klik op uw gewenste capaciteit

300/400/500 Wh

6 Ah (216 Wh)

9 Ah (324 Wh)​

10,2 Ah (367 Wh)

Klik op uw gewenste capaciteit

15,5 Ah 558Wh

Details

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de revisie van uw BMZ Brose/Go Swiss Drive downtube accu? Zoek niet verder dan batterij-swap.be! Onze specialisten zijn experts in het nieuw leven inblazen van e-bike accu’s, inclusief de geavanceerde BMZ accu’s gebruikt in Brose en Go Swiss Drive systemen. Deze accu’s, geplaatst in de downtube van uw fiets, zijn cruciaal voor het leveren van de energie die nodig is voor soepele en efficiënte ritten.

Herstelde Capaciteit en Prestatieverbetering

Ons team bij batterij-swap.be richt zich op het zorgvuldig reviseren van uw BMZ Brose/Go Swiss Drive downtube accu. We vervangen versleten of beschadigde cellen met nieuwe, hoogwaardige exemplaren om niet alleen de oorspronkelijke capaciteit van uw accu te herstellen, maar ook om de algehele prestaties en actieradius van uw e-bike te verbeteren. Het resultaat? Een accu die voelt alsof deze net uit de fabriek komt, klaar om u weer op lange en betrouwbare ritten te begeleiden.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke gereviseerde BMZ Brose/Go Swiss ondergaat strenge tests om te garanderen dat deze voldoet aan onze hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt, wetende dat uw accu betrouwbaar en veilig is voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde Vragen & Revisieproces

Heeft u vragen over het revisieproces of over uw specifieke fietsbatterij? Bekijk dan onze veel gestelde vragen sectie. Wij bieden heldere en gedetailleerde informatie over onze aanpak, zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor een revisie bij Batterij-swap.be.

Economisch en Milieubewust

Accurevisie is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor revisie in plaats van vervanging, verlengt u de levensduur van uw bestaande accu en draagt u bij aan het verminderen van elektronisch afval. Dit is een duurzame keuze die helpt bij het beschermen van onze planeet.

Deskundige Service en Advies

Bij batterij-swap.be bieden we persoonlijk advies en ondersteuning voor al uw vragen over de revisie van uw BMZ Brose/Go Swiss Drive downtube accu. Ons team van experts staat klaar om oplossingen op maat te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften en de unieke specificaties van uw e-bike.

Ontdek Onze Diensten

Bezoek onze website op batterij-swap.be voor meer informatie over onze revisieservices. Blijf ook op de hoogte van onze nieuwste diensten en aanbiedingen door ons te volgen op sociale media; o.a. Facebook en Instagram.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Brose

Accu model

24832-1 / 23252-01

Type cellen

Li-Ion

Capaciteit originele accu

15,5 Ah 558Wh

Voltage

36V

Garantie

24 Maanden

EAN

8718717423648

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden:

× Hoe kan ik u helpen?