Phylion XH370-13J / JCEB360 Wall-ES / SF03 37v

PHYLION

01. Maak de juiste keuze voor uw Phylion fietsbatterij capaciteit via onze website.

Op onze website kunt u uit diverse capaciteiten voor uw Phylion fietsbatterij kiezen, zodat u verzekerd bent van de beste keuze voor uw specifieke situatie.

02. Registreer uw Phylion batterij voor revisie en ontvang verzendrichtlijnen via e-mail.

Na het selecteren van de gewenste capaciteit, kunt u uw Phylion batterij registreren voor revisie en ontvangt u verzendrichtlijnen via e-mail om de accu naar ons te verzenden.

03. Verstuur uw Phylion batterij voor revisie en ontvang een getest exemplaar met testrapport terug.

Wij zullen uw Phylion batterij zorgvuldig testen en indien nodig vervangen. Hierna sturen we de accu terug naar u met een testrapport, zodat u verzekerd bent van een optimale werking van uw Phylion fietsbatterij.

Klik op uw gewenste capaciteit

300/400/500 Wh

6 Ah (216 Wh)

9 Ah (324 Wh)​

10,2 Ah (367 Wh)

Klik op uw gewenste capaciteit

8,8 Ah 317Wh / 11 Ah 396Wh
13 Ah 481Wh / 14,5 Ah 522Wh

Details

Bij batterij-swap.be zijn we gespecialiseerd in het reviseren van Phylion XH370-13J accu’s. Onze vakbekwame technici zijn experts in het revisieproces van deze accu’s en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen. Dit garandeert een veilige en betrouwbare accu na de revisie. Met onze snelle service bent u snel weer onderweg met uw Phylion XH370-13J accu.

Een Voordelige Oplossing voor uw Fietsbatterij

Onze scherp geprijsde revisie-service biedt een kosteneffectieve oplossing voor uw fietsaccu. In plaats van te investeren in een dure nieuwe accu, kunt u nu genieten van een betrouwbare Phylion XH370-13J accu voor een fractie van de prijs. Bovendien is accu-revisie milieuvriendelijk omdat er minder accu’s geproduceerd en weggegooid worden. Onze garantie op kwaliteit en uitstekende service maken ons de ideale keuze voor de revisie van uw fietsaccu.

Een Breed Assortiment Nieuwe en Gereviseerde Fietsbatterijen

Naast onze revisie-service bieden wij een uitgebreide selectie nieuwe en gereviseerde Phylion accu’s in onze webshop. Via onze website vindt u eenvoudig de juiste accu voor uw fiets. Onze technici staan altijd paraat om u te assisteren bij het selecteren van de geschikte accu en om al uw vragen te beantwoorden.

Voordelen van een gereviseerde Phylion XH370-13J batterij

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het kiezen voor batterij-swap.be. Allereerst bespaart u geld, aangezien een gereviseerde accu veel voordeliger is dan een nieuwe. Bovendien presteert een gereviseerde accu vaak net zo goed als een nieuwe. Daarnaast draagt u bij aan een schonere planeet, omdat er minder accu’s geproduceerd en weggegooid worden.

Veelgestelde Vragen & Revisieproces

Heeft u vragen over het revisieproces of over uw specifieke fietsbatterij? Bekijk dan onze veel gestelde vragen sectie. Wij bieden heldere en gedetailleerde informatie over onze aanpak, zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor een revisie bij batterij-swap.be.

Volg ons op Social Media

Bent u benieuwd naar onze aanbiedingen, nieuwe producten en andere updates? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

Specificaties

Extra informatie

Merk accu

Phylion

Accu model

XH370 Wall-ES / SF03

Type cellen

Li-ion

Capaciteit originele accu

8,8Ah 317WH / 11Ah 396WH / 13AH 481Wh / 14,5Ah 522Wh

Voltage

37V

Garantie

24 maanden

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden:

× Hoe kan ik u helpen?